Människan är en skock med får.

Vi människor är allt bra korkade individer. Vi mår bra av ett starkt ledarskap och vi följer vår ledare blint. Vi får nya ledare och vi gör likadant för dessa. En partiledare kan i stort sett säga vad den vill och vi tror på det som den säger, men ingen politiker i Sverige har alla frågor på den offentliga dagordningen och slutmålet ligger alltid på en dold agenda.

Vi har dessutom, ett gäng med ledare, som likt ensamvargar slår ner med sin kunskap och sina åsikter och ibland lyckas de ta över ledarskapet och stöta bort den gamle ledaren. Vi har ju dessutom en gäng med konkurrerande flockar som försöker komma över den första gruppens medlemmar. Ibland kommer hela fåraskocken, ibland kommer delar av den. Det märks när man gör försöket.

Av naturen så är flockledaren av det manliga könet och betecknas som en alfa hane, ibland har den också en dominant hona med sig i ledarskapet. Undersåtarna ska göra grovjobbet, men även här finns undantag. Ensamvargarna har en liten annan ställning och stryker liksom runt. Ensamvargar är i naturen ytterst sällan av det kvinnliga könet utan som regel en hane av den yngre generationen eller äldre och utstött och därmed på sikt döende.

Människan är ett flockdjur, har alltid varit och kommer alltid att vara. Vi har fullt med fastställda regler och lagar och vi enormt många outtalade regler och lagar. Se på det här med sex. En kille som har sex med många tjejer, ja den blir kallad för karlakarl, en kille som har sex med många killar – ja, den är en jävla bög. En tjej som bejakar sin sexualitet oavsett vilket kön hon väljer, ja hon betraktas då som en jävla hora eller en flata. Varför ska det vara så? Jag har personlig kontakt med en tjej, läs hennes blogg här, en helt underbar tjej på många sätt och vis och som idag går ut på sin blogg och talar öppet om sitt missbruk. Hon är och kommer aldrig att bli en jävla hora eller flata. Hon kommer alltid att vara samma underbara tjej för mig, även om också vi har varit ovänner. Sen har jag ytterst lite kontakt med en tjej över nätet, men jag älskar att läsa hennes blogg och den hittar du här. Eftersom jag inte känner henne personligen så kan jag inte skriva att hon är underbar utan jag väljer att skriva att jag TROR att hon är underbar. Jag har då absolut inte märkt något negativt med henne än. Tänk om flera personer kunde vara som dessa två och våga stå för den de verkligen är!

Varför ska vi behöva ha dessa könsskillnader i Sverige år 2010? Jo, för att vi fortfarande är trångsynta, trögtänkta och instängda i vår lilla värld och tror att det alltid ska vara som det alltid har varit. Nej, jag tycker att det är helt rätt med sex i alla former oavsett könen som har det. Sex är skönt, underbart och helt fantastiskt, så varför ska man inte ha det i massor och ta de chanser som kommer? Nej, gör som ni vill oavsett om ni är tjejer, killar, kvinnor eller män. Jag skiter fullständigt i vilket ni gör för det är upp till er. Men Sverige av idag har så jävla många personer som har åsikter om andra i just dessa frågor och jag tror att det framför allt det beror på att de själva har ett tragiskt dåligt sexliv så de måste leva andras.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar