GM och SAAB

Jag är så trött på alla turer runt omkring med SAAB och GM. Buden är för dåliga så att GM vill inte sälja, men samtidigt så vill de inte behålla bolaget heller. Men ta då, för helvete, de bud som kommer eller lägg ner företaget SAAB. Men det är klart, här är det nog egentligen inte pengar som i grund och botten det gäller, för OJ vad marknadsföring varunamnet SAAB och GM har fått den senaste tiden. Nu visar det sig att ytterligare att företag vill lägga bud på SAAB, artikel finner du här. Och att sista tid för att göra det är 23.00 i natt. Vad tror ni det står på nyhetsskärmen strax därefter: GM ratar bud, för dåliga bud, för oseriösa etc etc etc.

Låt nu de anställda på SAAB äntligen få ett besked. Får de behålla jobben eller inte och om så blir fallet så under vems ledning. Jag vill mycket gärna se en fortsättning för SAAB då jag tror på den svenska bilindustrin. Men just nu är det ett jävla tjafs fram och tillbaks och den lille statssekreteraren Jöran Hägglund får fara runt och förhandla åt den svenska staten. Varför gör han det förresten? Vad har staten för intresse i det och ska de svenska skattemedlen gå till detta? Visst, kan staten tycka till – men det får nog gå på GM’s kostnad och inte skattebetalarnas.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.