Angående Mail från PIRATPARTIET

Har fått ett jäkligt konstigt mail, där vi ska göra reklam eller på annat påverka folk som inte ännu har röstat i de interna valen. Hmm, jag vet inte riktigt om jag gillar detta upplägget på hur vi ska bedriva en intern valrörelse.

Hmm, vi ska alla skicka in en sak för att göra reklam om vad vi tycker om de olika kandidaterna, hur vi har röstat eller på annat sätt marknadsföra internvalet till vår riksdagslista. Vad ska man då tycka om detta? Jo, det kan vara på både gott och ont. Det beror helt på vad man är ute efter. Det är visserligen upp till var och en att utforma ”reklamen” eller vad man ska kalla det man skickar in. Men jag skulle då aldrig gå ut så här i offentlighetens namn och tala om – Gör som jag, rösta på den, den och den utan snarare hänvisa till det forum som vi har och där det finns mängder av information från de olika kandidaterna om vart det står i olika frågor och vilka de är. Forumet är väll tänkt som en informationsbank av diverse olika slag och då är det väll jäkligt synd att inte använda det?

Men, har man för avsikt att kolla på vem som har röstat på vem, ja då är detta sättet fel och i dagens datavärld så kan säkerligen detta spåras om man vill i alla fall då vi röstade över datorerna. Men nu tror jag inte att det är just det som är syftet.

Visst blir det för och nackdelar med att vi på detta sätt marknadsför våra olika kandidater. Men fortfarande så kvarstår faktum att en person som har enorm insyn i allt som partiet gör och är i jämförelse med mig som sitter i en liten håla på den västra utkanten av Sverige, ja den personen i den inre kretsen har fortfarande ett jävla övertag i sin kandidering än vad lilla jag har, nu kandiderar jag INTE men OM jag hade gjort det. Jag tror nämligen inte att en sådan här marknadsföring internt stärker de svaga utan snarare stärker de starka – tyvärr. Men gillar försöket i alla fall.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Angående Mail från PIRATPARTIET

 1. HR skriver:

  Du nämnde västra Sverige. Ja, det är ett initativ som distriktsledningen tagit för att höja valdeltagandet. Det är demokratiskt på så sätt att alla medlemmar får chansen att skicka in en länk till något.

  Partiledaren med vice sitter inne med aktuellt valresultat. Till vad nytta skulle det varit att delge den informationen mer än att stilla nyfikenheten?

 2. ensson skriver:

  Har aldrig hävdat att de ska släppa resultatet heller.

 3. maloki skriver:

  Det är ju, lite av en tolkningsfråga.
  Det är klart att det är bra att ge folk en knuff att rösta, och de som är intresserade en chans att få hjälp med HUR de ska rösta. Det är ju alltid vad det handlar om, annars skulle ju aldrig något parti stå på torgena under valkampanjerna i sina valstugor, eller vad säger du? 🙂
  Är men inte intresserad lär man inte läsa heller! 🙂
  Men väst SKA vinna med högst antal röster av alla distrikten ! 😉

 4. ensson skriver:

  Väst är bäst rimmar ju jäkligt bra. Sen jo visst du har rätt i det med valstugor, men jag tycker att det är att gå lite långt. Men skrev också att det är värt ett försök. Även solen har sina fläckar så jag kan ha fel 😉 Hmm, jag är söt – hmm. Men tack. Kram