Är detta verkligen bloggare?

Sitter och granskar de politiska bloggarna på VF.se. Lägger upp dem här så ni får se själva. Bengt Berg (V), Lars Mejern Larsson (S), Nina Larsson (FP), Christian Holm (M), Ann-Kristine Johansson (S), Dan Kihlström (KD) och Berit Högman (S). Ja, för nu ska jag försöka mig på att sammanfatta vilka som jag kallar för politiska bloggar och inte onödig plats på hemsidan.

De jag tycker är de politiska bloggarna är på delad första plats Berit Högman, Bengt Berg och Nina Larsson. Dessa tre är de som orkar börja tycka igen efter all julmaten och som syns på vårt media. Lars Mejern Larsson följs av dessa sen och det är för att han tänker på barnen och speciellt de fattiga barnen i Sverige som tyvärr blir allt fler, kanske dags för denne facklige man att dra de sina i öronen? Och LÅNGT  efter detta gäng i toppen kommer Dan Och Christian som minsann inte tänker jobba på semestern utan de ligger i sitt slumrande idé och smörjer kråset efter det 4:e steget i jobbskatteavdraget.

Men har inte tekniken nått till Solveig Ternström (C) så att hon också kan skriva lite på vf.se eller för den sakens skull till de gröna i Värmland. Någon inom MP borde kunna trycka på lite knappar och strö det fria ordets makt över oss. Skulle faktiskt vilja se en person från PP på denna sida också som kan skriva av sina synpunkter av den politiska ådran som går igenom Sverige.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar