Stockholmsyndromet och dess hycklande faktaförnekare!

Under en tid har jag hållit koll på en sida på nätet där det sägs att den minsann har alla korrekta svaren angående hur det ser ut i Sverige. Denna sidan med dess ägare höjs till skyarna likt Knutbysektens Kristi Brud av framförallt Socialdemokratiska politiker som är ungefär mitt i den socialdemokratiska makt skalan internt. Varför är det då så? JO, man försöker höja regeringens resultat med att påvisa att allting är frid och fröjd i samhället Sverige 2020. Denna sektledaren som håller dessa politikers krampaktigt hållna egna tänkande tänker jag inte nämna vid namn för att inte ge henne mer feedback än nödvändigt är. Jag är dock mycket medveten att ingen har alla svaren eller kan allt, så det gäller ju självfallet mig själv också.

Sverige har aldrig varit tryggare än nu har flitigt kastats ut på nätet. Dessa floskler är så korkade så hälften är nog och jag är fruktansvärt glad om jag slipper den smörjan de närmaste 30 åren och det är inte ens säkert den tiden räcker till, men den som lever får se.

Några alltmer vanliga inslag från nyhetshögen som kommer till oss, varje dag numera är: Sprängningar, mördad på öppen gata, nedskjuten, gäng med barn trakasserade jämnåriga med utpressning och misshandel, våldtagen kvinna, ja så där håller det på i tal och skrift.

Regeringen tar nu krafttag mot den organiserade brottsligheten och det tycker jag är enormt bra så absolut inget fel i det. Fler poliser behöver vi ha i alla fall och har så behövts en längre tid och de behöver alla ha en högre lön. Nu är tom MSB på väg ut till kommunerna för att se på de olika förberedelserna mat gör och gjort för att klara av samhällsstrukturen efter en attack i form av sprängning. Ja, det blir alltid bråttom när något sker i eller i närheten av Stockholm och nu är det ju inte så många dagar sen det small på Östermalm. Det ska visst vara en gripen för dådet också. Så här sker det som vanligt, i stort sett obefintligt sker av staten ute i samhället om det inte sker i Stockholm ja då händer allt på en gång och det är just detta jag nu kallar detta för Stockholmssundromet. Vet det är fel namn på det, men gör det ändå och det är inte meningen att trampa någon på tårna, men det gör man som regel ändå i dagsläget oavsett vad det gäller.

MEN, när nu Sverige är så tryggt och bra varför görs dessa satsningar nu? Är det någon mer än jag som inte får denna matematik att gå ihop? Enda orsaken, jag kan hitta, är att man lever sitt liv i en så skyddad miljö så man har inte en aning om hur livet är ute i samhället av idag och då är ju frågan om man ska ha förtroendet att vara med och leda landet vidare in i framtiden. Man ska ha kontakt med sina väljare och medlemmar emellan alla dessa möten man springer på, har man det då om man inte vet hur det verkligen ser ut? Nej, inte nämnvärt och man bör fundera själv på att avgå för att släppa fram nytt blod i politiken.

Det är inte konstigt att väljarna sviker oss socialdemokrater i det ena valet efter andra och går och röstar på ett helt annat parti. Vi har fått MP, NyD, mängder med lokala partier och regionala, Piratpartiet, Sverigedemokraterna, Fi (och har jag nu glömt några ber jag om ursäkt för det) och vad är då anledningen till alla dessa partier? Jo, de är alla ett avtryck för det missnöje som byggts upp i befolkningen för att de är svikna av de etablerade partierna. De är inte väljarna som sviker socialdemokraterna, det är den förda politiken av socialdemokratiska karriärspolitiker, som sviker väljarna! Socialdemokraterna ska alltid vara ett parti för folket av folket oavsett vart i livet man är. Vår ideologi är väldigt fin och vacker och det är ord som är starka.

Socialdemokraterna kan leda Sverige in i framtid eller snarare det ENDA partiet som kan göra det. Vi socialdemokrater är det Enda partiet som har orken, modet, viljan, kunskapen, resurserna samt ledarskapet för att ta oss ur detta dunkelt mörka hål vi nu grävt ner oss i som samhälle. Många politiskt blinda påstår att det är socialdemokratin som lett oss ner i avgrunden, men nej det kan inte vara mer fel än det.

SOCIALDEMOKRATERNA är det enda som kan krossa de kriminella gängen, ligorna och andra som är här enbart för att våldta den svenska befolkningen. SOCIALDEMOKRATERNA är det enda partiet som påvisat en finansiering över sina trygghetsmiljarder till kommuner och regioner. SOCIALDEMOKRATERNA är det enda partiet om man vill ha ett hållbart Sverige vidare in i framtiden.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.