Invandringspolitik

Något måste göras åt den skaran med personer som kommer till Sverige pga krig och annat elände. Vi kan inte längre ha öppna gränser.  Vi måste veta att vi har möjlighet att erbjuda dem sjukvård (fysisk och psykisk), vad de har gått igenom kan vi inte i de flesta fall föreställa oss. Vi måste veta att vi kan erbjuda dem utbildning i det Svenska Språket, Svenska Lagar och den svenska kulturen. Vi måste veta att vi har möjlighet att erbjuda alla arbete eller vidareutbildning.

Anpassar mig gärna till seder och bruk och tar gladerligen emot kulturella inslag från andra länder, religioner etc, men ruckar inte på mina. De får anpassas tillsammans.

Begår man en kriminell handling som motsvarar fängelsestraff, ja då får man en enkel biljett med flyg hem till det land man kom ifrån istället för att kosta en massa pengar. De pengarna kan läggas på andra som vill uppföra sig och leva här som civiliserade personer istället.

Så välkomna till mitt Sverige, med din kultur och religion, så länge som det inte går emot våra lagar, seder och kultur.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, Mina tankar. Bokmärk permalänken.