Eda Kommun styrs av idioter.

Nu har de ”bättre” vetande personerna i Eda kommun tänkt till och satt en prislapp på mitt och andra innevånares liv. Prislappen är 230 000:-

Detta är den ”enorma” summan de sparar in i och med att de drar in en deltidsbrandman i Charlottenberg. Charlottenberg har tom ärats av vår käre statsminister för en enormt växande region, ja det kan jag nog faktiskt vara helt enig i med han. Köpcentrum poppar upp, två nya på gång och vi har redan två och en jävla arbetsplatser blir det. Men, börjar det, gud förbjude, brinna så måste brandkåren vänta innan de får gå in med rökdykare i 20 minuter ca, innan hjälpen kommer från grannkåren. Förövrigt gäller samma regel om det brinner ngn annanstans….. 

Politikerna i ”Expansiva” Eda, som det så vackert heter har inte den blekaste aning om vad de håller på med. Mera än att skydda sitt eget skinn för att en granne eller två gnäller för att ett beslut går emot dem. Rakryggheten finns inte. Tjäna pengar i arvode är det enda de är intresserade av oavsett partifärg eller ”oberoende”.

Till de nya köpcentrumen som nu byggs kommer det förhoppningsvis att strömma än mer trafik och kunder, vilket ökar risker för trafik olyckor, medicinska problem som händer inne på centret eller att det kommer en idiot dit och fjuttar på för att stilla sitt sjuka begär (pyroman). Etc etc etc.

Nej, bättre att riskera att låta folk dö och brinna inne….. Välkommen till Eda kommun….. Fy fan för ett jävla hyckleri och idioti som styr denna kommun från politiker till tjänstemän.

Skulle vara jävligt intressant att få en kommentar från Johanna Söderberg, Kathy Överby eller annan ”Bättre” vetande person i denna fråga och för guds skull, tänk er för vad fan ni röstar på i nästa val.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, Eda, ensson, Mina tankar, Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar