Alla som får hjälp av soc i eda, blir olaglig arbetskraft.

Efter att ha tagit en titt på socialens hemsida för Eda kommun hittar man följande fel.

Ser du skillnaden?  ett och två? Är det inte fruktansvärt illa att myndighetsutövande personer inte har bättre koll på sin hemsida än detta? Är ju ”bara” 3 års skillnad mellan sidorna och det är ju av ingen som helst betydelse om personer väljer att söka hjälp eller inte. NOT!

Läs sedan sista stycket på hemsidan och konstatera vad som är skillnaden med vad som står i socialtjänstlagen, där Eda kommun lyder undan så som alla andra kommuner gör. Där under denna lag tittar du under 4 kapitlet 4 paragrafen (§). Vart står det där i andra stycket att det är AME som man ska ha samarbetet med? Det är Arbetsförmedlingen man ska ha ett nära samarbete med, inte AME som det står om på kommunens hemsida. Så, ni som har fått detta som KRAV från socialtjänsten i Eda kommun blir alltså utnyttjade av kommunen som felaktigt avlönad arbetskraft i strid mot lagen. Ha detta i betänkande, när ni nästa gång söker ekonomiskt försörjningsstöd av Eda kommun.Kollar man dessutom det sista stycket på kommunens hemsida, kan man fundera på om de inte lär sig att skriva svenska på högskola/universitet i sin utbildning.

Ensson

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.