Ett JÄVLA gnällande är det.

Många är vi som tycker och tänker inom SOCIALDEMOKRATERNA och det tycker jag är bra. Ylva Johansson är den senaste som skriver ett mycket bra inlägg i ärendet.   Och hon får inte förvånande mycket kritik, men också beröm från partivänner och andra. Vad man väljer att ge som kritiker är snarare en fingervisning om vad man är som politiker inom partiet framåt- eller bakåtsträvare.

Om man inte inser att det är dags att rensa i leden från partiledning och ner med bakåtsträvare som inte gör annat än att vilja hålla den politiska debatten internt inom ett parti och om du yttrar dig utåt, så blir det lynchstämning, ja då är det dags att tänka efter om man inte bör sluta sin politiska bana eftersom man inte längre tillåter en politisk debatt. Juholt har sina fel och brister och det är jag säker på att alla människor har.

Det Socialdemokraterna måste göra är att föra en politik FÖR folket igen och föra den politiska debatten FÖR folket igen. Just nu förs en politik av samtliga partier där det mestadels handlar om att sko sig själv och gynna den minsta skaran av samhällsmedborgarna mest. Visst, små och medelinkomsttagarna, får del av kakan också men i ett mindre utbud.

Gör en rensning inom leden, ta bort förmåner och andra fördelar som har införskaffats och smutsat ner arbetarrörelsen under årtionden så är jag säker på att väljarkåren också kommer att återkomma. Detta ÄR den ENDA räddningen för SOCIALDEMOKRATIN.

Andra som skriver om ämnet idag: dn.se, Thomas Böhlmark, Sven-Erland, Johan Westerholm, svd.se expressen.se är bara några….

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar