En björn kryper ur idet och tar bladet av munnen.

 Äntligen så var det en betydande person som lyfte bladet från munnen och verkligen vågar gå ut och tala om vad som är fel med vårt kära parti. Detta gjorde han i dagens gp.

Tyvärr så är det inte bara att ställa sig på barrikaderna som många gör med Niklas varje dag, men ju fler vi blir ju lättare är det. Förutom den föryngring av politikerkåren som Niklas pratar om, måste politiken läggas om och moralen inom partiet OCH arbetarrörelsen. Folk har inte längre förtroende för arbetatrörelsen då dess nuvarande makthavare verkar mera intresserade av att sko sig själva än att jobba för folket. Här har vi den absolut största bidragande orsaken.

Regeringen Reinfeldt ser till att ge oss medborgare rejälare tillbaks på skatten, på bekostnad av en massa försämringar av det sociala välfärdssamhället, samtidigt som de skor sig själva. Vad ger Socialdemokraterna? Ja, handen på hjärtat. Var och en är egoister och ser framförallt till den egna plånboken först.

Förtroenderådet som var till för att försöka ena S om att låta Juholt gå vidare, ja det var ju den inre maktens korridorer som talade, både från kommunala, regionala och centrala led. En desperation för att försöka få allt att verka vackert och gulligt. Men dessa dagarna är räknade. Svensken har genomskådat det omoraliska i Socialdemokratiska politikers agerande, samt på andra led inom arbetarrörelsen.

Dags att rensa totalt i leden, i moralen och i politiken – Läge för nydaning och en politisk revolution. En politik och en politisk massa FÖR Sverige och folket.

Micke

 

 

 

 

 

 

 

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar