Reinfeldts polare gillar SM och delar säng med flera kvinnor.

Det moderata arbetarpartiet har visst fått in en extremt radikal muslim i riksdagen. Detta hade jag helt missat. Vill här ge en eloge till en skribent som träder fram och emot detta förtryck som denne riksdagsman står för, artikeln är underbart bra skriven. Denna muslimska moderaten som det handlar om finns också i ett hopklipp på youtube.

 Så här ser alltså denne man ut som verkar vara mera radikal muslim än en moderat. Men skillnaden är väll inte så stor måhända. Tryck ner en del av befolkningen (Sjuka, arbetslösa samt kvinnor) och sätt de rika på höga stolar (arbetande, rika och männen), ja skillnaden var inte så stor trots allt.

Lite intressant är det dock att ingen journalist tar tag i denna heta potatis, än mer intressant är det att följa den inlägg som skrivits av den kunniga kvinnan i gp och som totalt ignoreras av moderaternas samt socialdemokraternas partikansli. Undrar på varför Juholts story skapar så stora rubriker och denna man ska få vandra runt helt oemotsagd? Han står för en kvinnosyn och förvriden tragisk världsbild så att det är helt otroligt sanslöst.

Micke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.