Juholt har bara ett val.

Håkan Juholt har hamnat i seriöst blåsväder av en anledning jag inte kan förstå. Men journalisterna verkar njuta enormt av det hela. aftonbladet.se, svd.se, tokmoderaten

Vad har då Håkan gjort? Jo, medvetet eller omedvetet har han lyft ersättning från riksdagen på ett felaktigt sätt. Är detta det viktiga? Nej, det tycker inte jag.

Jag tycker däremot att samtliga ska fundera på om de ersättningar som våra förtroendevalda har gett sig själva rätten till. En vanlig arbetare som arbetar på annan ort än hemmet, ja han/hon får ligga ute med pengarna tills det kan dras av från deklarationen och det kan också våra politiker få göra. Varför ska de ha denna fördel? Och detta är minsann inte den enda fördelen de skaffar sig igenom åren heller. Ta och granska de ersättningar de har istället för utlägg tills deklarationen (skillnaden mot en vanlig arbetstagare) och ifrågasätt detta maktsystem som de skaffar sig själva.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar