Vill också ha betalt.

Att hålla på med politik är mycket roligt och intressant. Mycket får man vara med om och ges möjligheten till att påverka innan det beslutas. En unik möjlighet för var och en av oss.

Något som jag ogillar enormt är samtliga system som skapas av politiker och för politiker och dess tjänstemän. Varför alla dessa gräddfiler? Enda anledningen måste vara för att skydda sig själva för alla dåliga beslut de fattar.

dn.se skriver om det. Men det finns också de gamla politiker som har sina pensioner och dessa har mao en fallskärm. För att se listan i din kommun så gå på denna länk och välj sen ditt län så ser du själv hur det ser ut.

Hur kan man, med rent samvete, ta ut pengar och sedan vara stolt över det? Vet att det är en från min kommun som gör det och jag tycker det är hur vidrigt fel som helst. Detta är ett system som måste bort och som måste avskaffas. Det är inte meningen att svenska skattebetalares pengar ska gå till denna formen av politikers, tjänstemäns och andra som har möjligheten att utnyttja dessa förmåner, form av socialbidrag.

Micke

 

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.