SVT ser en del av sanningen.

Efter att vi bloggare har skrivit kritiskt om de sk. kvinnoyrkenas löner, under en tid har nu äntligen en nyhetsredaktion konstaterat att något är fel i Sverige. Men, tyvärr har de bara konstaterat om lärarnas löner än så länge, men det är så enormt många fler lönegrupper än så.

Personer i ledande ställning försvarar sig flitigt med att alla ska ha samma procentuellt lönelyft, men nu är det så att fortfarande är det kronor och ören man betalar räkningar med eller handlar för, inte procent i plånboken. Den som inte förstår det, bör/ska gå tillbaks till skolbänken.

Så, vidare kamp för samhälletsryggrad. Hoppas att ni samtliga förstår hur jävla viktig denna kamp FÖR denna lönegrupp är.

Många äldre partikamrater till mig förstår inte att detta inte enbart är en facklig fråga som de påstår. Det är en politisk fråga då det har med framförallt landstingens och kommunernas personalpolitik att göra. Men har man inte ett intresse för sin personal, ja då inser man inte heller detta.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar