Bank med naiva kunder.

Att stanna hos sin gamla bank är mycket vanligt. ”Jag har ju varit kund där hela livet.” ”Det gick så lätt och enkelt.” ”Det är den lokala banken.” Detta är bara några av argumenten man hör om varför. Men, om man som kund tar och ser sig om vilka alternativ det finns, ja då hittar man strax banker där man som kund har en ekonomisk fördel att vara kund. Det gör man inte hos tex Swedbank. Hos Swedbank får man höga enbart höga avgifter och ingen ränta på insatta medel, men däremot hög ränta om man lånar. Dessutom är det direktörer i denna bank som har höga bonusar som tjänar på dina pengar. Så alternativet att det är bank när dig och för dig, det håller inte med denna bank.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar