Vad är ett missbruk?

Handlar missbruk om mängden, tillfället, varför man gör/använder saker och ting?  Nej, missbruket kommer av när användandet av olika saker/preparat eller annat blir ett måste. Sen har det inte ett dugg med mängden man använder att göra för att konstatera att man har ett missbruk utan det har med graden av missbruk att göra.

Om jag MÅSTE ha en cigarett om dagen, en whiskey på kvällen, en öl till lunch, en treo för att komma ur dagen etc etc etc, ja då har man ett missbruk. Det är först när man har kontroll av måstet som man är fri från sina bojor och kan kalla det för ett bruk, nyttjande eller användande av i stället för ett missbruk.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.