En dag

som denna har jag haft många. Suttit alldeles själv mil efter mil och avnjutit ensamheten, radion, vägen, omgivningarna och framförallt sortera rätt tankarna. Helt underbart gott är det. En sak som man inte kan förklara för den som inte gjort det själv och minsann har det blivit några 10000 tals mil under åren i framförallt taxibilar eller bussar.

Jag har verkligen saknat vägen och rullandet märker man efter en sådan här dag. Att vara yrkeschaufför är nog det bästa arbetet man kan ha.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar