Revolution i Sverige, men för fegt.

Många är de rapporter, som dagligen visar att något är seriöst fel i Sverige. Barnafattigdomen är högre än någonsin, allt större blir skillnaden i inkomst. Sjuka har inte rätt till ersättning vid sjukdom. Och nu senast en allt annan än smart moderat politiker i Stockholm, som helt saknar närhet i sitt eget liv till sin vardag.

Listan kommer att kunnas göras längre och om bara arbetarrörelsen med socialdemokraterna och LO i spetsen så kommer nästa val att vinnas. Partiet måste komma till ett avslut i valet av partiordförande och sen är det dags att göra en stor sammanfattning och genomsyn av politiken så att väljarna känner sig hemma i partiet igen. En politik som ska grundas på Sveriges väl och värnandet av de mänskliga rättigheterna igen. En politik som skyddar, hjälper och stöttar utveckling av varje individ i Sverige. En politik som återigen sätter Sverige på kartan som det framtidsland vi en gång i tiden var, men som vi inte längre är.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.