S i kris skyller på M

Ja, då är kriskommissionens rapport från SOCIALDEMOKRATERNA äntligen klar. Men mycket förvånande kan man läsa att partiet inte lärt sig ett dugg utan fortsätter i de gamla spåren och inser inte att felet ligger i politiken som sköts och sättet som politiken sköts på, SOCIALDEMOKRATERNA skyller på MODERATERNA och att det är det som är felet.

Denne man har suttit som ordförande för denne kommission, han har garanterat haft allt annat än ett trevligt arbete, men jag hade önskat mer av han. Men självklart är inte arbetet och ansvaret bara hans utan det är också mitt som medlem av partiet.

Kritiken kommer från olika håll, men så också berömmet. Det ska bli enormt intressant att se vad bloggvärlden kommer att skriva om i detta ämne under dagen och den närmaste veckan. SOCIALDEMOKRATERNA har möjligheten att återigen bli det ledande partiet i Sverige om man verkligen vågar satsa på den gamla politiken, satsa på den folknära politiken, satsa på att bli ett parti av folket och inte för folket som det är idag eller snarare har varit de senaste 20 åren.

Här på Ulf Kristoffersons blogg kan du läsa hela rapporten.

aftonbladet.se, politikerbloggen.se, Peter Andersson, svd.se, Johan Westerholm, Martin Moberg, Sandro Wennberg, Sandro Wennberg igen (mycket intressant läsning)

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar