De nya anbuden för färdtjänsten i västra värmland.

Ja, då är de nya anbuden för färdtjänsten och sjukresorna lagda i Värmland. Lusläser man anbuden, ja då kan man i en del fall utläsa en desperation över att få körningen och i andra fall en chansning enligt någon egen mätningskalkyl. En del fall är det ganska självklara samarbeten, men det kan ju inte bevisas.

Lite skillnad är det dock på de lagda anbuden och som gör att de kanske inte kan räknas som giltiga, trots att i de pappren som jag fått är enormt små fel som gör att de fallit. Men rätt ska vara rätt så jag fick inte bränna Värmlandstrafik på näsan, men det å andra sidan är ju bra.

Nåja, ett utjämningssystem beräknat på 2009 års kostnad för kommunerna. Detta system gäller 2010 och 2011. Torbjörn beskrev inte vidare vad som kommer att hända för 2012, men å andra sidan frågade jag inte heller. Spännande ska det bli att se om anbuden håller, hoppas gör jag då det är personer jag känner och anställda som jobbar för dem är bra personer. Men vi får se. jag håller tummarna.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar