Den äckliga enigheten

Då är det då snart dags för en kongress där vi i Socialdemokraterna ska välja ny partiledare. Kravlistan har gått ut och bara den är hur knepig som helst, men så pratar ledande politiker att alla ska ställa sig bakom partiledaren. Hmm, kan vi nå fullständig enighet? Nej, det hoppas jag verkligen inte. Debatt om person är lika nyttig som om sak och debatt ska vi tillåta oss ha i vårt parti, för ett demokratiskt parti hoppas jag och tror jag på att partiledningen fortfarande önskar.

Tror att det enda som kommer att hända, tyvärr, är en smärre justering i partiledningen och sen tror alla på gudskelov och amen. Men det hela är inte så enkelt som man vill ha det till. Vi som är röstberättigade och inte sitter i partiledningen är inte så dumma och detta borde nu ha upptäckts med tanke på valresultaten eller sitter man med skygglappar i partiledningen?

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.