Reinfeldt ser till att jag får mera i plånboken inte S

Denne man har kommit på hur man ska få svenskarna att rösta på honom och MODERATERNA. Han och partiet utnyttjar personers girighet så också min. Jag har då aldrig fått så mycket i skatteåterbäring som i fjol, trots att jag inte ökat på min skuldbörda, då det annars skulle kunna ha varit anledningen i och med att man får dra av räntan.

Vad har då SOCIALDEMOKRATERNA kommit med? Löften om att prioritera kvinnors löner. Att heltid ska bli en rättighet. Att vi ska höja pensionerna. Införande av maxtaxa för barnomsorg. Ja, men ser vi något konkret i plånboken av det hela?Tyvärr är svaret på den frågan, inte ett dugg. För man tar med ena handen och ger med den andra. Men detta gäller ju självklart också den moderata politiken.

Det som får stryka på handen när det gäller Moderat politik är solidariteten i Sverige och solidariteten med utlandet. Sjuka, arbetslösa och pensionärer är framför allt de som får ta smällen i Sverige för vår egen girighet och de fattiga i utlandet.

De stora vinnarna på Reinfeldts egoismpolitik är inte du eller jag. De stora vinnarna är sådana som Mona Sahlin och Reinfeldt självt. Folk med höga inkomster och stora förmögenheter.

Här har vi en utmaning för den nya SOCIALDEMOKRATISKA partiledaren oavsett vem det nu må bli. Börja prata så folk förstår att motsatsen till Girighet är Solidaritet.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar