Kan aldrig bli mitt fel.

Just nu är det många som är förfärande över det illdåd som nu skett i USA. Visst är det förfärligt och tragiskt, men vems är felet? Sarah Palin är en av dem som anklagas eftersom hon har lagt upp följande på sin facebook sida men det är ju så också att var och en som läser något har det egna ansvaret att bilda sig en uppfattning om vad som står, så också på denna blogg. Vad är det som Palin egentligen säger? Jo, hon säger, ladda om och sikta mot olika politiska motståndare. Innebär detta att hon vill att de ska mördas så som aftonbladet och dn.se skriver eller kan det innebära att man ska ladda om (sina politiska argument) och sikta in sig på politiska måltavlor (och möta dem i en duell med argument)? Ja, det kan faktiskt betyda det sista också, något som jag faktiskt är det som Palin menar.

Attentatsmannen Jared Lee Lougnher, 22, lämnade avskedshälsn Denne man är den ende som har ansvaret för skotten, attentatet och morden som har skett. Man har ett eget ansvar i samhället att ta tag i sitt liv och själv tolka den information som man på olika sätt får ta del av. Detta ansvaret har vi var och en.

Mikael Persson, Johan Westerholm, Moderata Karameller, Högberg är några av många som skriver om detta ämnet. Men glöm aldrig att vi var och en har vårt eget ansvar.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar