Sjukt?

I Sverige av idag lever vi i en demokrati som röstade fram en regering i höstens val. Denna regering har nu kommit fram med nya regler för de som är sjuka i vårt land och om den kan du läsa här.

Men, det är ju inte sjukdomen som nu regeringen satsar in sig på utan om du kan göra något annat på ditt arbete eller om du kanske måste byta arbete. Jag tycker det är fint, med en kollega till mig som bara fick vara sjukskriven som undersköterska i två veckor med ett armbrott… hehehe.. Ja, undrar hur verklighetsförankrade de politiker som sätter reglerna verkligen är.

Folket har i alla fall talat i valet om hur sjukt vårt land Sverige, med Reinfeldt i spetsen ska bli och blir det inte en radikal förändring av S inriktning, ja så kommer det att bli ytterligare 4 år till efter nästkommande val också skulle jag tro.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar