Jiddra inte

Hellre ökänd än okänd – en sann berättelse av: Theodor Lundgren och Patrik Pelosio

Denna bok har jag precis tagit livet av, alltså läst ut. Den är mycket bra om man är nyfiken av sig och älskar verklighetsbaserade berättelser och filmer som jag gör.

Boken handlar om en värld jag inte levt i och som jag aldrig kommer att få tillträde till, inte för att jag vill ha det heller då det inte är någonting för mig. Boken är intressant att läsa och den får läsaren att tänka till, det finns ett hjärta bakom fasaden.

Betyget: ++++

Vet att jag inte skriver några bra texter om böcker, men kände att jag måste tipsa om den i alla fall.

Boken är lånad på Biblioteket i Åmotfors.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.