Dalmas kräver sin rätt, men har ingen!

Vissa är kritiska över att saker och ting som de kommenterar på bloggar, gör att de blir helt eller delvis censurerade. Är det någonting fel i det? Lite spännande tycker jag att det är när anonyma kommentatorer skriker att de ska bli tagna på allvar i sina kommentarer. Hmm, ja den dagen personer står för sina ord, ja då är de seriösa. Visst, det är ju rätten de har med att vara anonyma. Men jag tar fortfarande ingen anonym kommentator för seriös, tycker de är patetiska små varelser.

Den enda som har rätten att göra exakt vad han vill här är jag. Men sedan kan jag bli anmäld och dömd för det eller får en och annan på mig som är förbannad efter mig. Men kom aldrig och påstå er ha någon som helst rätt till någonting.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar