Nytt år nya möjligheter?

Ja, det är klart att det är så, då det är upp till var och en av oss att ta tag i saker och ting som vi behöver ändra på. Kanske har man avlagt ett nyårslöfte eller två och därmed gjort det hela officiellt. Men det viktigaste om man verkligen vill göra en förändring, är att hitta den inre styrkan. Styrka är mycket och hur man ska hitta den, ja det kan ingen annan svara på än du själv.

Vad har jag då för något nytt på schemat för i år?? Hmm, inte mycket. Bloggen kommer att existera vidare, men har en önskan om att tjäna några kronor på den. Jobbet med Folkets Hus fortsätter i alla fall fram tills årsmötet, sen vet jag inte om jag får fortsatt förtroende. Jobbet som undersköterska trivs jag enormt med, både med personalen och med de gamla.

Så god fortsättning på det ny året.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar