Regnrocken – skydd eller bevis?

Fallet Assange går vidare och en artikel från Aftonbladet.se kan ni nu läsa om hur allt gått till. Eller kan vi verkligen läsa ALLT eller är det en vinklad bild? Jag tycker att kvinnornas berättelser verkar ha fullt med frågetecken och är det inte mera än så här, ja då går Assange fri. Förövrigt en liten intressant artikel om itsamhällets informationsläckare nummer ett, aldrig kul att bli utsatt själv.

Julian Assange (Norway, March 2010).jpg Är alltså mannen som är som en bläckfisk. Vi kan läsa i den äldre kvinnans berättelse, förvisso enligt aftonbladet.se, att han höll fast hennes armar och ben, dessutom förstörde en kondom innan han trädde på den och sen gick hon med på sex och då släppte han hennes armar. Hmm, konstig denna kvinna måste vara och även Assange också för den delen.

Han håller alltså i hennes händer och ben, det är 4 händer, samtidigt som han sabbar en kondom och trär på, två händer till. Julian Assange är alltså mannen med sex armar. Sen släpper han hennes armar, vilket borde innebära att han håller kvar i hennes ben och så har de sex. Hmm ok, någon mera än jag som inte riktigt hänger med i anatomiska studierna?

Ja, sen har vi detta när är ett Nej ett Nej. Jag har haft partners där sexleken till en del har gått ut på motstånd, tvekan och ofrivillighet. Ja, kanske är läge att införa ett kontrakt, där man innan klart och tydligt får skriva på att i framtiden kommer allting att ske vara av frivillig art, etc etc etc.. Ja, de rent formella sakerna i hur det ska se ut får ni komma på själva. Ja, vem vet hur framtiden kommer att bli.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.