I elefanternas land silas det mygg

SOCIALDEMOKRATERNA och CENTERN gör som man trodde innan valet och gör upp om de politiska platserna. Som vanligt sitter de och förnekar det, men å andra sidan har det ju alltid funnits ett spel bakom kulisserna i Eda kommun. Jag har skrivit förr om de fina ersättningarna som de sitter och beslutar år varandra och sen sparar pengar på andra ställen samtidigt som de tycker att de själva är värda pengarna. Mycket skrämmande faktiskt.

Nu så är det på tapeten ytterligare en gång. Våra förtroendevalda politiker ska höja sina ersättningar, samtidigt som det sparar miljoner på andra ställen.

En ny politiker som hoppas på att förändra dessa tankar har kommit in i fullmäktige. Ja, jag säger lycka till och att jag vet att hon kan lyckas, skinn på näsan finns det på henne i alla fall. Men en dans på rosor blir det inte. Men frågan är hur denna politiker ställer sig i frågan om tex ersättningar till politiker?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar