Ett ärofyllt uppdrag.

Ja, det är inte ofta minsann lilla jag blir uppmärksammad och får förfrågan om att skriva en krönika. Tackar vnskoltidning för detta.

Mycket händer i den tid vi lever i. Ingenting i livet kommer självklart och det är bara du som kan påverka din vardag, ingen annan. Alla andra är bara brickor i spelet om ditt liv, det är du som är huvudrollsinnehavaren.

Jag har varit politiskt aktiv i 20 år och idag är jag strax 34 år fyllda. Jag har suttit med i maktens korridor och aktivt påverkat vardagen för många människor. Jag har aldrig haft ett förtroendeuppdrag för att jag tjänat pengar på det. Inkomsten under dessa 20 år från politiken består av 0 kronor. Jag har inte heller haft ett förtroendeuppdrag som jag strävat efter, utan jag har blivit tillfrågad om jag är intresserad av dem. ¨

Varför? Jo, för att jag gillar att aktivt påverka mitt liv. Jag sätter inte mig själv på några högre hästar än andra. Jag vet att det finns en politiker inom alla. Jag vet att kunskapen och åsikterna finns hos alla. Jag tror på den ideologiska intresset då det är det som drivit mig hela tiden.

Jag drivs av det det ideologiska intresset om att makten ska återtas till folket och inte som det är idag bland några få som saknar verklighetsförankring. Där har du min grundtro i allt jag gör inom det politiska området.

Micke

ensson.se

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar