Dagens arbetsmarknad består av Torskar, Hallickar och Horor.

Häromdagen var jag och sambon i en mataffär i Arvika och hon sprang då på en kamrat. De började diskutera detta med arbetsmarknaden och då kom de gemensamt fram till denna ståndpunkt och jag håller faktiskt med.

Många är företagen som nu har kommit på hur man enkelt manövrerar bort de ”oönskade” från arbetsmarknaden och det gör de på ett mycket enkelt sätt. De anlitar bemanningsföretag. Detta för att slippa turordningsregler och andra arbetsmarknadstryggheter för sina anställda. Ja, det är då en fascinerande värld vi lever i. Men det är väll så när man har en konservativ regering som påstår sig vara det enda arbetarpartiet. Då ska man ta i betänkande en sak: Skillnad på arbetarregering och arbetsregering. Men, det är det ingen som säger. Så, nu är det bara att torskar och horor slåss om att köpa horor så billigt som möjligt, vinsten maximeras och de rikas plånböcker blir större. Välkommen till Sverige där Prostitution är förbjudet i sexuella ändamål, tillåtet om det filmas eller om det är på annan arbetsmarknad.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.