Varför är jag medlem av PIRATPARTIET?

Först kom FRA, sen IPRED, sen Acta, sen SWIFT – jag tror det är rätt ordning. Men det viktigaste är inte ordningen utan jag har hela tiden ställt mig frågan: Vad kommer sen och när slutar det? När man tar detta samtal får man lätt synen på att man är konspirationsteorist. Hmm, ja kanske det, jag har ju skrivit om Bilderbergergruppen förr så. Nu kommer då detta steg som ni kan läsa om här.

Ja, då kan man enkelt konstatera att vi kommer ytterligare ett steg närmare det totala kontrollsamhället. Och vart är de stora riksdagspartierna i dessa ämnen? Ja, helt klart en helt annan plats än att respektera sina väljares fri och medborgerliga rättigheter. Miljöpartiets svek skriver bland andra Rick Falkvinge om. Och det gjorde också Farmor Gun. Ja och ni kan ju själva leta vidare i bloggvärlden.

Men ställ dig den realistiska frågan: När ska vi komma till rimlighetens gräns? Det kan vi också samtala i kommentarsfältet här om ni vill. För egen del, har min gräns passerats för länge sen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar