Lite om mig.

Det är svårt att skriva om sig själv, speciellt då man inte kan skriva 100% öppet och ärligt då det finns personer i min omgivning eller i mina nära och käras omgivning som bara väntar på att hitta något att ta på och slå till på.

Har för några år sedan slutat min tjänst som skötare inom den psykiatriska slutenvården vid Arvika Sjukhus. Jag trivdes mycket bra med jobbet runt patienterna, men det var några ur personalgruppen jag kände att jag inte orkade med. Detta i sin tur gjorde att jag inte orkade ge av mig av själv till 100% i jobbet och då är det jobbet helt fel att ha. Men jag är glad över att jag har kontakt än idag med gamla patienter samt kollegor och ni är alla guld värda och helt underbara.

På det personliga planet, ja där finns inte så mycket att säga då de flesta i denna lilla ort jag bor i, Åmotfors, uppenbart verkar veta allt om mig i alla fall. Jag vet att det är likadant i andra orter, men det gick till den gränsen att jag skiter i det. Det är inte jag som har ett tråkigt liv, utan det har de som måste leva andras. Är det då inte dags att dessa personer gör något åt deras tragiska liv? Jo, man kan då tycka det.

Just nu så har jag sedan jag slutat på sjukhuset irrat runt och gjort lite olika saker inom arbetslivet. Jag har kört taxi och kör än, jobbar för tillfället inom hemtjänsten i Åmotfors och på Älvgården som timvikarie på både ställena och trivs helt underbart. Jag har tagit busskortet och jobbat med det lite grann. Men, tyvärr finns det dåligt med arbetsplatser inom den branschen här i Västra delen av Värmland. Just nu sysslar jag med truckkortet, klarade teorin idag och ska klara körningen i morgon. Vad jag ska söka för jobb efter det, det vet jag inte men jag har lite tankar om det.

Jo, jag har ju startat upp denna sidan också. En del klagar över att det är för mycket politik på denna sida och det är inte så konstigt, med tanke på att det är en politisk blogg och då politik har varit mitt stora intresse i många år. Fick faktiskt en uppmaning via facebook häromdagen att jag skulle fördjupa mig politiskt. Hmm, ok tänkte jag, intressant, tror nog att jag lätt klarar av att ta en debatt med den personen i sömnen.

Nåja, vad gör jag annars då? Jag saknar farfars jaktstuga så det kommer snart att bli en tur till den. Det är så jävla skönt att komma dit, med utedass, avsaknad av rinnande vatten och ingen mobiltelefon som stör. Mobiltelefonen är något som jag använder varje dag och som jag är beroende av. Ibland känner jag bara som att jag inte orkar svara och då låter jag bli, men oftast så finns jag tillgänglig och då är det skönt med en paus ibland.

Ja, detta var då lite mera privat än det brukar vara här på bloggen, så nu fick ni något annat än politik att läsa. Jag hatar att skriva om mig själv, då jag inte kan vara för personlig, men det är alltid lättare om ni ställer frågor om vad ni vill veta, men för den sakens skull är det inte säkert att ni får svaret på frågan.

Och slutligen ska jag skriva om vädret. Jag är glad för att vädret blir vad det blir annars hade vi människor, som de kollektiva idioter vi är, krigat om det också.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar