Det Socialistiska PIRATPARTIET kan inte regera med Moderaterna och KD

Sitter och funderar på vilken sida av bloggpolitiken som PIRATPARTIET tillhör. Är partiet ett höger eller vänster parti?

Ja, det beror enormt mycket på vems ögon som ser. Men för mig är saken klar. PIRATPARTIET är ett socialistiskt parti och inte ett konservativt. Just därför kommer inte PIRATPARTIET kunna ingå som ett stödparti till konservativa partier så som MODERATERNA och KRISTDEMOKRATERNA.

Konservatism, Liberalism och Socialism är de tre olika politiska grundplåtarna i den nuvarande svenska demokratin. Och det är av dessa tre alternativen vi hittar våra partier idag som vi har varit och röstat på.

PIRATPARTIET går ut med att vi ska släppa på patenten som hämmar den gemensamma världsliga utvecklingen. Fildelning ska vara lagligt. Och vi vill ha öppna datasystem som gör att vi inte längre är uppknutna till dyra licensstyrda datasystem. Vi vill en massa annat också och det är ju bara att läsa om vad vi vill på www.piratpartiet.se. Fascinerande är det dock att tänka tanken på hur det är tänkt att detta ska gå till, i en konservativ regering, med M och KD som deltagare? Jag får inte detta att gå ihop. Men visst, jag håller helt och klart med om att FP och C kan ingå då de är liberala av sig, sen har vi då hela vänstersidan. Ja, gott folk. En röst på PIRATPARTIET är en röst på ett parti som är socialistiskt liberalt eller liberal socialistiskt.

Tänka sig att inte Politikerbloggen, SVT bland andra har fattat det med sina ”stora” journalister utan jag ska behöva tala om saker och ting.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar