S i Eda är numera politiskt döda.

Lite intressant är det att följa debatten som numera pågår på de olika arbetsplatserna efter avslöjandet som SVTs värmlandsnytt kom med i förra veckan och som jag redan skrivit om här. Med tanke på att det var detta jag satt och räknade på och skulle släppa bomben idag så var det lite trisst för mig att jag inte fick bli först, men samtidigt är det inte viktigast att vara först, utan bara att sanningen kommer upp till dagen. Återigen har SOCIALDEMOKRATERNA visat exakt vart de står i frågan om att de inte längre är ett arbetarparti. Hans – Peter Jessen står och skriker att detta bara leder till politikerförakt att sanningen om hans partikamrater skor sig på sina politiska uppdrag. Alla gör det, alla gör det inte mycket, men alla gör det för att det är tillåtet. Ja, det kanske är lagligt tillåtet, men det är moraliskt åt helvete. Om man tänker lite längre, än Edas socialdemokrater, brukar göra, ja då hittar man att politikerföraktet grundas på detta system och inte på budbäraren som kommer fram med sanningen.

Men, Hans-Peter Jessen (s) Arne Backelin (s) Bengt Nilsson (hel) och fritidsnämndens ordförande Göran Persson (S) är faktiskt lika goda alla 4. Den enda som är heltidsavlönad är Hans-Peter Jessen, men de andra 4 kandidaterna lyfter pengar de också. Värst är alltså Glader som det ser ut nu, följd av Arne Backelin och Göran Kula Persson. Dessa tre socialdemokrater är totalt politiskt döda och har ju ingenting på den politiska arenan att göra längre, frågan är också om Hans Peter Jessen har det med tanke på hans vrålapemetoder i att framföra politikerförakt.

Men sen ska vi också lägga till ett stort HMM, när det gäller Hela Edas Lista och deras vallöften. Kolla vad de skriver om politikerersättningar att de vill avskaffa dem. Hmm, men varför sitter då alla dessa från Hela Edas Lista och lyfter ersättning idag? För ett jävla hyckleri från detta parti. HEL är bara ett parti som tar de populistiska frågorna och gör politik av det för egen vinnings skull. Detta parti är dessvärre också ute och cyklar i vårdcentralfrågan, men det har de inte fattat än.

Arvika Nyheter har HEL som enda parti som vill avskaffa arvodena till fritidspolitikerna i Eda kommun. Hmm, har jag inte skrivit det förr? Ja ja, kan ju konstatera att de nog inte har så mycket kött på benen dessa journalister som skrivit om denna sak i dagens Arvika Nyheter.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar