Vallöften.

Ja, de raderar minsann upp sig och med skadeglädje kan jag konstatera att sådana frågor som en klar majoritet av väljarna tycker, ja det vill inte PIRATPARTIET ta ställning till, för det är inte en fråga för oss centralt.

Jag kan med glädje säga att jag skrivit mina vallöften här förr, och en del av dem handlar om Gratis och utbyggd kollektivtrafik, få med tänderna i socialförsäkringssystemet, skattesänkningar etc. Ja, det är bara att titta runt.

Kul att se att någon inom detta parti vågar ställa sig i fronten och tycka mera än det som är godkänt, dessutom är jag glad för att jag bedriver en ren personvalskampanj så att jag är fri att tycka, tänka och yttra mig precis som det passar mig.

Dessutom ska jag tillägga att i de frågor som PIRATPARTIET, ja där ställer jag mig på partiets sida, så är det också sagt, med tanke på att folk har ifrågasatt mig förr. Glädjande nyhet är det också att PIRATPARTIET väljer att aktiv ställa sig på Wikileaks sida för att skydda dem mot onda icke demokratiska krafter (USA). Dags att något politiskt parti verkligen vågar sätta ner foten.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.