Ett framtida brott mot demokratin.

Här har vi ett framtida brott mot de mänskliga rättigheterna i Sverige, men Sverige kommer inte att gå med på USAs krav, förrän valet den 19 september har varit. För annars riskerar man att man får en massmedial storm mot detta enorma brott som det kommer att innebära.

Artikeln från Aftonbladet kan du läsa här.

Om du vill läsa mera om vad andra pirater tycker och tänker i detta ämne, ja då kan du läsa vidare här. Skivad Lime, Christopher Kullenberg, Henrik Alexandersson, Anna Troberg, Ja det finns säkert än fler som skrivit om det.

Så vad tror ni? Kommer USA att pressa den svenska regeringen efter valet att släcka wikileaks? Har USA redan varit i kontakt med Carl Bildt och han lovat att så ska ske efter valet? Många är frågorna, men ingen av parterna kommer att tala om sanningen i ämnet förrän då det blir aktuellt. Men jag törs garantera att frågan redan har kommit och ett löfte från Carl Bildt har säkerligen kommit också att så kommer att ske. Men den som lever efter valet får se.

Sverige kommer garanterat att ge efter för USAs krav på att stänga Wikileaks för ”kampen mot terrorismen”. Men nu är det så att slaget är för länge sedan över och just nu är det USA som står för terrorismen i världen och ingen annan. Ganska intressant att tänka på, kampen mot sig själv?

Ja, jag har flera gånger sagt att jag drivs av frågan: ”Vad blir nästa steg i kampen för att försvaga den mänskliga friheter och de mänskliga rättigheterna i Sverige? ” Ja, detta är då med andra ord min gissning att det blir nästa steg, tyvärr. Men detta gör ju att jag får mera vatten på min kvarn om att jag kommer att stanna kvar i PIRATPARTIET och fortsätta att engagera mig på mitt alldeles egna sätt, men som ska leda fram till att PIRATPARTIET kommer att få än mera makt i den svenska makteliten.

Så vill du ha ett parti som står på din sida FÖR de mänskliga rättigheterna? Gör som jag och rösta på PIRATPARTIET och kryssa Hanna Dönsberg till riksdagen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar