En dag, med eftertanke.

Många år är det som har gått utan att jag haft någon semester att tala om. Detta av olika anledningar som jag inte tänker skriva här. Men när man då väl får en dags ledigt och är lite spontan med familjen, ja då kan man chocka dem. I natt som var kom jag på vid halv ett tiden att jag ville åka till Nordens Ark efter några ord från min kära sambo för ett tag sedan. Kolmårdens logo är också en fin upplevelse, men på ett annat sätt än vad man (i alla fall jag) får på Nordens Ark.

Här finns mängder av utrotningshotade djur som denne park har och det är intressant att det pratas så lite om dessa djurs världsliga problem från det politiska ledet. Just nu hör jag ingen prata om ämnet, tyvärr.

Jag tycker att man ska ta sig lite tid och besöka denna djurpark på västkusten. Den är charmerande i sin storlek och framför allt är den stora skillnaden med Kolmården en annan känsla. I Kolmården fick jag en känsla av att målet var att visa upp djuren och tjäna pengar på dem och inget fel i det heller, men på Nordens Ark fick jag känslan av att de ville tjäna pengar till djuren.

Tack min underbara familj för en underbar dag tillsammans med er och jag hoppas att vi får flera sådana stunder tillsammans.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar