Överraskad, glad och chockad.

Med stor överraskning loggade jag in på bloggen idag och döm om min förvåning när det helt plötsligt har kommit 500 besökare om dagen till de senaste inläggen. Jag kan ju inte säga annat än att jag tycker att denna ökning är rolig och att jag hoppas att det håller i sig. Lite tråkigt dock att ni inte kommenterat när ni har läst, men man kan ju inte få allt här i livet heller.

Nu är det i alla fall läge för att starta upp valspurten inom kort, för att komma in i kommunfullmäktige i Eda kommun. Min valprogram hittar ni delvis här och det kommer mera inom kort, valmaterialet är också beställt från PIRATPARTIET, vilket också är det parti som jag kandiderar för.

Hur gör man då OM man vill ha in mig i fullmäktige i Eda kommun? Jo, så här:

Man tar en valsedel som är märkt med val till kommunfullmäktige, den VITA sedan skriver man PIRATPARTIET på den och sedan kan man skriva: Mikael Ensson 33 år, Åmotfors och då har man lagt sin röst på Piratpartiet och på mig. Svårare än så är det inte.

Så om du vill ha en röst för det fria ordet, för de mänskliga rättigheterna samt är av synen att ingen kan göra allt, men alla kan försöka. Ja, då kan du rösta på mig. Din röst kommer att bli hörd.

Och när du ändå är igång, ja då tycker jag att du ska ta en gul valsedel som det redan står piratpartiet på, leta upp Hanna Dönsberg kryssa i hennes namn och vi har ytterligare en röst på en skicklig politiker.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar