Varför i HELVETE ska du rösta på PIRATPARTIET!!!

Ja, hoppas nu verkligen att du tog dig tid och tittade på filmen då den är mycket bra och informativ. Och den handlar verkligen mycket om sakfrågor som jag faktiskt har skrivit om i evigheter vilket måste innebära att JAG är PIRATPARTIST trots att det finns tvivlare, så känns det enormt skönt att jag vet vart jag hela tiden haft mig själv och för det stöd som JP hela tiden gett mig.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar