Så, Värmlandstrafik erkänner felaktighet.

Ni som har läst min blogg ett tag, ja ni har sett att jag skrivit om Värmlandstrafik och dess upphandling och lagligheten av det hela.

Här kan du läsa ett av inläggen annars kan du ju alltid söka här på bloggen.

Till startsidan Så, nu kanske denna framåt pilen kan bli ett steg framåt äntligen, eller ska Värmlandstrafik fortsätta vara ett bakåtsträvande bolag? Ja, det kan nog bara dess ledning i form av Torbjörn Danielsson svara på. Pressmeddelandet som gick ut från dem i detta ärende, ja det kan ni läsa här. Tyvärr, innehåller det bara valda delar av sanningen i ärendet.

Men, men nu till tvivlare – JAG och andra hade rätt i sak och det blir en ny vända. NI hade fel.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar