Money talks

I världens av idag så lever människor i en utopi av en demokrati. Länder styrs av politiker som är köpta av de stora finansiella krafterna som råder och vi kallar det demokrati. Men demokratin råder ju enbart över vilka de är som ska springa de storas ärenden.

Detta i sig är ju inte direkt någon nyhet, utan vi kan enkelt se det bland artister som skrivit om det i ett flertalet sånger. Men är det bra eller dåligt? Jag tycker i ärlighetens namn att det är förfärligt och tragiskt. Visst är det ju så att folk ska ha rätt att tjäna pengar. Det är inte det som det handlar om. Men om man fildelar. Vad är det fruktansvärda i detta? Vem är det som lider en global katastrof över detta?

Läs denna artikel och begrunda på om det verkligen är detta som är rätt. Nej, det är inte den rätta vägen att gå. BP ska ta samtliga kostnader för den sanering och andra kostnader som de har orsakat i denna katastrof. Staten ska inte lägga en krona till denna händelse och för att säkra dessa kostnader ska bolagets samtliga tillgångar frysas. Kampen mot terrorismen är ett av slagorden som den amerikanska staten har. Konstigt då att inte tar sitt ansvar i denna kampen utan låter sig utnyttjas som kapitalismen slav. Trodde bättre om denne man, men uppenbart är han lika köpt som sin föregångare.

Mitt PIRATPARTI   (tyvärr är det inte helt som jag vill ha det, men vi har i alla fall kastat bollen) ställer sig på demokratin sida och låter oss från det lilla folket att synas. Vi ska ta tillbaks makten till folket och se över straffskalorna så att de blir realistiska på samtliga områden. En kamp som bara har påbörjats.

Se hela bilden Ingen av dessa män eller dessa två är några stora förkämpar för de demokratiska och mänskliga rättigheterna i verkligheten. Ord är en sak, men den aktiva handlingen är helt frånvarande och pratas det så finns det ingen skillnad mellan vänster och höger i Sverige.

Väljarna får lista de största politiska frågorna och som vanligt är det alltid vård, skola och omsorg, skatterna, miljön som väljarna tycker är de stora frågorna. PIRATPARTIET är ett parti som bara handlar om fildelning (och den som tror det har alltså så fel så det liknar ingenting), fildelning är bara ytan av vad vi kämpar för. Underorden till allt som vi kämpar för är den viktigaste frågan och dessa orden är DEMOKRATISKA OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER.

Det var inte så länge sedan en person stod upp för sina rättigheter, eller i alla fall kämpade.Se hela bilden Eu, Sverige och USA ser nu allt vi gör. Demokratiskt? Rättvist? Så vi vill ha det? Demokrati är något som vi ska värna om över hela världen för det är ju så underbart att vi kan fortsätta att låta oss utnyttjas och det blir inte bättre av att gemene man sitter med armarna i kors och inte gör något. Demokrati ska det vara och den ska bildas med våld så att vi sedan kan låta storkapitalet utnyttja den stora nya marknaden.

Lägg din röst på PIRATPARTIET för att bevaka dina mänskliga rättigheter. Inget annat alternativ finns. med vind i segeln seglar vi vidare mot framtiden Vi är här, vi är starkare och vi kommer att klara det.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar