Diktaturen inom PIRATPARTIET är ett faktum.

För en tid sedan valde jag att gå bort från sidan som PIRATPARTIET har och där ”deras” bloggare syns. Detta är för att, som jag misstänkte så sitter en del av ledningen och administrerar inläggen och ser vilka som är godkända eller inte.

Nu bad jag om att få återkomma till denna site, men döm om min förvåning när svaret kom från PIRATPARTIETS Mikael Nilsson: Haj! Jag lägger gärna till dig på livesidan om du kan visa att du håller dig till ämnet under en period. Du har åkt ut och in lite för många gånger, och jag har faktiskt inte tid att administrera det. /Mikael – Detta är den exakta texten som han skickade på mail och mitt svar blev självklart att då kvittar det!

Jag är den jag är och jag kommer då inte i helvete att finna mig i att rätta in mig i dessa censurerade leden som finns internt inom PIRATPARTIET. Glad är jag att jag kör mitt eget och jag vet att dessa sk. politiker som han och andra företräder (orkar inte ens länka dem för de får besökare) inte kommer att nå sina mål till kommande val.

Varför kommer de inte att nå sina mål? – Jo, de hävdar att de står på demokratin sida (men censurerar allt som inte passar), de lyssnar inte på medlemmarna (bara de populära), de förlorar starka krafter inom partiet (pga odemokratiska arbetsmetoder, nu senast Sammy).. Men det är ju så när partiets trivs av ett enda intresse, egen pengainförskaffning.

PIRATPARTIET är en sjunkande skuta…

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar