Insändare.

Läser med stor förvåning insändaren av Hans Nilsson (HEL) i onsdagen 2/6 Arvika Nyheter.

Min fråga till Hans är: Hur kan du finansiera en förskoleverksamhet i Skillingmark med pengar från Karlstad Flygplats? Pengarna som Region Värmland sökte om till denna finansiering sa ju Eda kommun Nej till då det inte fanns ekonomiskt utrymme. Med andra ord finns inte de 189000 som du hävdar. Detta är ju bara ett populistiskt utspel. Men däremot är jag helt överens med dig i att vi ska avskaffa det sk. försörjningsstödet. Det finns ingen anledning till att ha en massa ersättningar till våra förtroendevalda politiker förutom förlorad arbetsförtjänst samt reseersättning.

Det finns så mycket som vi kan och ska förändra inom Eda kommun och dess styre. Men väljarkåren måste också vara införstådda i att det inte är gjort i en handvändning utan att saker och ting tar tid, men för den sakens skull är det aldrig för sent att börja.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Insändare, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar