Eda kommuns falskspelare

Politiker nummer ett:

Säger sig vara Socialdemokrat och när kommunens pensionssystem för politiker röstades bort av en majoritet i kommunfullmäktige, ja då ifrågasätter han om det är lagligt att göra detta retroaktivt. Hmm, varför ska inte också politikernas ersättningar och pensioner ses över och dras in på i dessa besparningstider som aldrig tycks ta slut för denna kommun? Självklart ska också dessa ersättningar tas in. Den som ifrågasätter detta är alltså Arne Backelin (S).

Politiker nummer två:

I Arvika Nyheter den 2/6 2010 kan vi läsa en insändare som handlar om en finansiering av förskoleverksamheten i Skillingmark. En kostnad för detta som Eda kommun får med 416000 kronor finansierar skribenten med att ta pengar från kommunstyrelsen på 228000 (vettigt förslag) och med 189000 (en finansieringskostnad av Karlstad flygplats som skribenten påstår att vi kan ta, trots att kommunen sagt NEJ till denna finansieringen och då finns ju inte de pengarna). Skribenten får alltså ett glapp i sitt förslag på 188000. Pengar som HEL vill ta vart ifrån? Det förtäljer inte Hans Nilsson (HEL)

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar