Jag ÄR inte själv – Gott.

Jag har tröttnat ganska rejält på en del personer i ledande ställning inom PIRATPARTIET. Det enda argumentet de har om man försöker samtala i politiska frågor är – Nej, det kan vi inte göra för det står inte i Principprogrammet. Hur får man in en fråga i detta program om man aldrig kan samtala i en fråga bara för att den inte redan står med? Vi har våra tre kärnfrågor. Kärnfrågor har samtliga politiska partier och det är de frågorna som man samlas under då detta är ideologin i partiet, sen finns det fortfarande inga hinder till att man tar med andra frågor än kärnfrågorna, men av någon anledningen önskas inte detta av partiledningen. Då de är rädda för att detta ska splittra partiet i olika läger. Faktiskt något som skulle kunna vara sunt också för PIRATPARTIET så att medlemmarna får lite mera kött på benen och kan möta våra framtida motståndare på ett seriöst sätt.

Jag hittade en bloggare från PIRATPARTIET som jag också kommer att lägga till i min blogglista och jag kommer på ett aktivt sätt vara inne och läsa hans blogg oftare. Bloggen hittar du här. Sen vet jag ju att det finns andra också, så som min Valkretsledare JP och säkerligen fler som jag inte kommer att skriva här och nu. Tyvärr har PIRATPARTIETS riksdagskandidater fått politiken om bakfoten och just därför kommer jag inte att länka någon av dem utan de bör snarare ta sig en seriös funderare på om de verkligen ska vara i ett parti och där framföra medlemmarnas åsikter. Åsikter är ju faktiskt levande och då måste man själv också vara såpass flexibel och klara av en eventuell förändring av politiken och inte avgå pga detta. Klarar man inte detta, ja då SKA man inte kandidera för ett parti till ett förtroendeuppdrag.

PIRATPARTIET är kommet ur mullan av demokratisk brist från de etablerade partierna och just därför så kommer också PIRATPARTIET att resa sig än starkare och än bättre och vi kommer att klara av att möta framtiden med stolthet. Kanske ska några av Piraterna på olika listor avgå eller bytas ut, kanske ska också någon i styrelsen avgå eller bytas ut. Det får var och en samt framtiden avgöra. Det jag vet och det jag vill skapa är ett parti som vågar stå på barrikaden för demokratin, demokratin tillbaks till folket och då rimmar det JÄVLIGT illa att göra som några gör idag och försöka döda den politiska debatten inom PIRATPARTIET.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, ensson.wordpress.com, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar