Förra veckan på jobbet.

Detta var något som jag hade lovat att skriva om, så nu gör jag det.

Jag kör alltså taxi i lilla Arvika. Detta gör att man träffar mycket spännande och trevliga folk varje dag. Visst är det så att vi har våra bra och dåliga dagar allihop, så varje körning är verkligen unik.

Nu så, återigen till veckan som var. Jag skulle ha jobbat måndag (men det var ju röd dag, så jag var ledig), tisdag jobbade jag. I slutet av denna arbetsdagen skulle jag åka till Norge och den stora flygplatsen utanför Oslo som heter Gardermoen. Yep, sagt och gjort gav jag mig iväg, men startade från en mycket knepig punkt och irrade bort mig på vägen och kom över en timme försent. Inte bra, inte bra.. Men bättre sent än aldrig och kunderna tog det med en nypa salt och glatt humör.

Onsdag och torsdag var jag ledig igen, då jag skulle jobba natten fredag och lördag. På fredag styrde jag återigen kosan mot Gardermoen och vad händer då? Jo, kam remmen går åt helvete så det slutar med att Eda glasbrukstaxi fick rycka ut och köra mina kunder som var med. Bilbärgare till Skarnäs och Lena (Chefens fru) fick åka från hemmet och hämta mig. Ja ja, kunde det blir värre? Ja, antingen skulle det bli tredje gången gillt eller tredje gången gillt. Antingen en rejäl olyckshändelse eller så skulle jag klara hela lördagens arbetspass. Vad sker tror ni?

Jo, jag får en varningslampa som tänder sig och som klagar över att det är låg oljenivå. Hmm, ja ja motorn höll i alla fall och det var ju det viktigaste förutom att kunden kom hem till sig. Och jag hade en mycket trevlig pratstund hela vägen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, ensson.wordpress.com, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar