Vad felar?

En vanlig enkel parkeringsautomat vid Torget i Arvika. Men denne apparat är inte riktigt som det är tänkt och som Arvika kommun har bestämt tror jag.

Sedan går någon som har tänkt till ut och programmerar denne apparat att ta emot 5 kronor max.

Aj aj tänker lilla maskinen då – en tia…. Den kan jag inte ta emot…. Här kostar det ju bara 5……

Eller hur var det nu? Apparaten lämnar ingen växel? Förväntar sig Arvika kommun dricks??

Nej, det går bara att använda max fem kronor i dessa maskiner vid Arvika Torg. Så bara hoppas att ingen Lapplisa (eller som Gunvald säger i en film: Slappfisa) hinner att komma. För i Arvika, där får du inte parkera vid torget och njuta av de centrala delarna längre än en timme. Då får du parkera någon annanstans och promenera dit.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.