Karlstad = Värmlands nav??

Fick ett tips om ett inlägg av en kund i taxin häromdagen. Karlstad kommun och region Värmland hävdar ju alltid att vi ska se Karlstad som Värmlands nav för att länet ska fungera. Men vad är det att vara stolt över egentligen? Bra fråga. Om det är nu någon som har tillgång till den debattartikel som kunden pratade om så länka den gärna i en kommentar, jag vill läsa den.

Ett hjul fungerar inget bra utan resten av delarna till hjulet. Navet, fälgen och däcket är viktiga för att hjulet Värmland ska fungera så bra som möjligt. Men vad rullar längst tror ni utan varandra? Navet, fälgen eller däcket. Ja, min gissning utan att ha utfört något experiment är att navet lär inte vinna denna tävling i alla fall.

Dags för våra förtroendevalda att inse att Hela Värmland måste leva och inte bara de centrala delarna så som Karlstad. Massvis finns att göra både i navet men också i andra delar av hjulet. Fälgen och däcket behöver också sin del av servicen. Vi måste också ges samma chanser och möjligheter att kunna leva och växa i våra små och stora orter utanför navet.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.