Pengabrist – DONERA mera

Efter en massa turer inom PIRATPARTIET, har nu en privat långivare dragit tillbaks sitt tilltänkta lån på 500.000. Detta gör att PIRATPARTIET kommer att få lite sämre förutsättningar att driva en aktivare valrörelse. Har du en möjlighet att donera pengar så är det välkommet.

Hur du gör för att donera hittar du här.

Bloggaren bakom idéen hittar du här.

Opassande skriver också om det här på ett mycket bra sätt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Pengabrist – DONERA mera

  1. Pingback: 500 bäckar små drar in 50000 // Skivad lime

Lämna ett svar